Абонатите могат да получат компенсацията си в офисите на компанията в засегнатите райони - Пловдив Юг, Стамболийски и Пазарджик.
Засегнатите домакинства са над 60 000, а заради тоталните поражения, нанесени от престъпните действия на извършителите, на техническите екипи на blizoo отнема цели 5 часа да възстановят работата на мрежата.

„Blizoo осъзнава огромното неудобство, причинено от вандалския акт и оценява лоялността на засегнатите клиенти. В знак на благодарност за тяхното разбиране, предоставяме ваучер за допълнителни услуги на компанията, на стойност 20 лв. – повече, от средната месечна такса за кабелна телевизия... Смятам, че този акт на престъпна агресия спрямо нашите потребители е провокиран, за да урони репутацията на компанията. Решени сме, заедно с компетентните органи да водим открита борба срещу подобни антиобществени прояви. blizoo ще продължи да бъде открит и професионален играч на телеком пазара”, каза Ищван Полони, изпълнителен директор на blizoo, цитиран в съобщение на компанията.

Информация за получаване на ваучера всички абонати могат да получат в офисите в засегантите региони: ул. „Славееви гори” 23, ул. „Скопие” 39, ул. „Коматевско шосе” 278, ул. „6-ти Септември” 100, ул. „Царевец” 9, ул. „Люле-бургас” 10-12, ул. „Борис Петров” 12 - Прослав; офиси жк „Тракия” до бл. 176 и каса в търговски център „Форум” на бул. „Съединение 34”; жк „Изгрев” - ул. „Вратцата” 7, както и на тел. 0700 43 700 и на www.blizoo.bg