Рок музикантът Антон Бояджийски е откритият в ”Ауди”-то

stat 13:38  |  14 февруари 2018 | | / Калина Петрова /  
Тялото на Тодор Бояджийски е намерено в Ауди-то на Пампорово Тялото на Тодор Бояджийски е намерено в Ауди-то на Пампорово
Сн.: trafficnews.bg

Рок музикантът Антон Бояджийски е мъжът, открит мъртъв в Ауди ТТ в курорта Пампорово, съобщи TrafficNews.bg.
Пловдивчанинът е китарист, свирил е в групата "Татко Кристофър", създадена от Ицо Петроф през 1991 година. Тя просъществува няколко години и има издаден самостоятелен албум на групата "Отново на път". Писал е и текстове на песни на БТР. 

Според водещата версия на полицията в Смолян, Бояджийски е застрелял приятелката си с три куршума, а след това се е самоубил. 

Телата на двамата са открити снощи около 23,25 часа близо до ски влека на "Малина". 

Синът на кмета на Смолян - Николай Мелемов, е открил труповете. 

Убитата жена е 41-годишната Николина Попова. Тя застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Мъжът е прострелян в главата, а пистолетът е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно. 

Оръжието - пистолет "Макаров", е незаконно. Двамата са имали връзка, съобщиха от полицията в Смолян на пресконференция. Двамата имали по едно дете от предишни бракове. Попова била разведена, Бояджийски бил вдовец. Жената работила в банков клон на Пампорово. Пловдивчанката била на Пампорово от два дни. Антон се качил, за да бъдат заедно в Деня на влюбените. 

Според източници от полицията причината за убийството е ревност. Назначена е тройна експертиза. Предстоят повторни огледи. Образувано е досъдебно производство за умишлено убийство. Премиери

Нощни игри

Нощни игри

Макс и Ани (Джейсън Бейтман и Рейчъл Макадамс) веднъж седмично се събират с приятели и си...

Три билборда извън града

Три билборда извън града

Майка предизвиква местните власти във фиктивното градче Ебинг, щата Мисури, да решат случая с...

Всички премиери »


СПРАВОЧНИК