В Пловдив нарочиха трошки за скрап

stat 14:07  |  14 февруари 2018 | | / Калин Каменов /  
В Пловдив нарочиха стари коли за скрап В Пловдив нарочиха стари коли за скрап
Сн.: Dir.bg

В район “Северен” в Пловдив се проведе първата за годината регулярна акция за намаляване на замърсяването с отпадъци от излезли от употреба МПС.
Тази политика на районната администрация се провежда с цел естетизиране и почистване на района, както и в много случаи освобождаване на неправомерно заети паркоместа.

Служителите на район “Северен” със съдействието на III РУ-Пловдив, ОП "Паркиране и репатриране", "Българска рециклираща компания" АД извършиха обход за установяване на излезли от употреба моторни превозни средства (ИУМПС).

В резултат са съставени 20 констативни протокола за премахване на излезли от употреба моторни превозни средства, паркирани по тротоарите, улиците, площадките, откритите обществени паркинги, зелените площи и други.

Облепените автомобили с предупредителен стикер са на следните адреси: - бул. “Марица” № 25 - бул. “България” № 115, 172 - бул. “В. Априлов” № 124 - ул. “Сливница” № 7 - ул. “Дунав” № 89, 182, 186 - ул. “Милеви скали” № 5, 6, 11, 13 - ул. “Галилей” № 8 - парк “Красива България” След облепяне на МПС-та собствениците имат 90-дневен срок, в който следва да преведат автомобилите си в техническо изправно състояние, да ги преместят на частен терен или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирани за целта фирми. В следствие на неизпълнени такива предписания следва акция по репатриране на излезлите от употреба МПС-та.

Кметът на район „Северен“ Ральо Ралев призовава гражданите да сигнализират за излезли от употреба МПС-та на територията на района на тел: 032 / 901 165 – отдел “Екология” при Район “Северен”.
Премиери

Принцесата на покера

Принцесата на покера

По мемоарите "Molly's Game: From Hollywood's Elite to Wall Street's Billionaire Boys Club, My...

Три билборда извън града

Три билборда извън града

Майка предизвиква местните власти във фиктивното градче Ебинг, щата Мисури, да решат случая с...

Всички премиери »


СПРАВОЧНИК