Разследват смъртта на пловдивчанин на Нова година

stat 12:20  |  2 януари 2018 | | / Редактор Десислава Димитрова /  
Линейка не била извикана и пловдивчанинът бил намерен мъртъв Линейка не била извикана и пловдивчанинът бил намерен мъртъв
Сн.: Павлин Даскалов, Dir.bg

54-годишен мъж е починал в новогодишната нощ в дома си в село Черноземен след инцидент в дома му. Причините все още се изясняват.
Сигналът е получен сутринта на 1 януари, съобщиха от полицията. Изяснено е, че в новогодишната нощ, след употреба на алкохол, Стоян Ненчев се прибрал пиян в дома си и се скарал със съпругата си Димитринка.

По време на скандала тя го ударила по главата с твърд предмет - чиния. Той получил рана на слепоочието, но линейка не била извикана, тъй като не пострадал сериозно. Мъжът си легнал да спи, а на другата сутрин жена му го намерила мъртъв.

Тялото е откарано в катедра по съдебна медицина. По първоначални данни обаче няма причинно-следствена връзка между удара и настъпилата смърт. Най-вероятно става дума за сърдечна недостатъчност и настъпил инфаркт, коментира пред "Фокус" районният прокурор Атанас Илиева. Мъжът е страдал от сърдечно заболяване, освен това имал и атрофирал от алкохол черен дроб, допълни пред "24 часа" патоанатоми.

Към този момент няма квалификация за убийство, подчертаха от полицията. 44-годишната съпруга обаче е била задържана в РПУ-Хисаря за изясняване на обстоятелствата около инцидента. По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е районната прокуратура.Премиери

Бърлога на крадци

Бърлога на крадци

Напрегнат екшън за специалното звено към полицията в Лос Анджелис и най-добрите обриджии на банки...

Pro любов. Само за възрастни

Pro любов. Само за възрастни

"About Love. For Adults Only": Комедийна антология с главен обект: любовта. Филм-омнибус,...

Всички премиери »


СПРАВОЧНИК