Топ готвачи демонстрират своята кухня в мол

stat 16:52  |  5 декември 2017 | | / Редактор Лилия Чалева /  
Иван Звездев ще участва в първото издание на фестивала Иван Звездев ще участва в първото издание на фестивала
Сн.: Bulphoto

Иван Звездев и пет пловдивски водещи ресторанта подготвят най-новото кулинарно шоу - фестивалът "Вкусът на Пловдив" Коледа 2017.
То ще се състои на 8 и 9 декември в МОЛ Марково тепе със съдействието на Сдружение на ресторантьорите и хотелиерите "Тракия" - Пловдив", Регионална занаятчийска камара и община Пловдив, съобщиха организаторите.

По време на двата дни, ресторантите и производители на местни храни и напитки ще демонстрират своята кухня и продукция извън обектите си, а шеф готвачи от Пловдив ще приготвят изделията си пред очите на посетителите.

Гражданите ще могат да опитват различните вкусове на пловдивските заведения и производители, обединени от една обща концепция и допълнена с много съпътстващи напитки, вино и бира.

Амбицията на организаторите е през следващите години, фестивалът да се развива, разширява и до обогатява, обяви заместник-кметът по култура и туризъм Александър Държиков.

Водещ на първото издание е Иван Звездев, откъдето се ражда и подбранда на събитието "Иван Звездев и звездни пловдивски ресторанти". В програмата на представянето са включени и много занимателни игри за публиката и Коледни изненади.

Всичко това ще се случва на фона на тематични камерни изпълнения на момичета от квартет "Класик Вю" - Пловдив, а девическа хорова формация "Евмолпея" е подготвила специален репертоар от коледни и новогодишни песни.

Ученици от професионалната гимназия по туризъм "Д-р Асен Златаров" ще асистират на шеф готвачите и производителите на храни.


Премиери

Междузвездни войни: Последните джедаи

Междузвездни войни: Последните джедаи

a.k.a. "Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi": Продължава историята от епизод 7. Рей...

Всички премиери »


СПРАВОЧНИК