Екзотични растения на ”Цветна есен 2017”

stat 14:17  |  13 октомври 2017 | | / Редактор Десислава Димитрова /  
Изложбата ще се състои в Панаирното градче в Пловдив Изложбата ще се състои в Панаирното градче в Пловдив
Сн.: Shutterstock

Декоративни и екзотични растения изместват традиционните в изложбата "Цветна есен 2017".
Тя ще се състои от 18 до 22 октомври в Международния панаир Пловдив и ще покаже новости от флористиката, озеленяването и овощарството, съобщиха от пресцентъра на панаира.

Професионалистите и любителите градинари ще намерят разнообразни предложения за зеления дизайн на дома и вилата, на хотели и заведения. В синхрон с актуалните модни тенденции тази година изложителите предлагат повече екзотични и декоративни цветя, храсти, дръвчета, посочват от панаирния пресцентър. Те са предпочитани от потребителите, тъй като внасят атрактивни акценти в интериора и екстериора.

На "Цветна есен 2017" няма да липсват и традиционни растения. Участниците отново ще покажат голямо разнообразие от разсади, семена, луковици, овошки, препарати за растителна защита и изкуствени торове, инструменти и оборудване за градинарството, специализирана литература.

Специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари се провежда паралелно с още три прояви, посветени на свободното време и хобито: Панаир на колекционерите "Булколекто", международни киноложки изложби с финали за Световната купа и Международната изложба за медицина, стоматология и фармация "Медикус, Денто, Галения".Премиери

Нощни игри

Нощни игри

Макс и Ани (Джейсън Бейтман и Рейчъл Макадамс) веднъж седмично се събират с приятели и си...

Привличане

Привличане

Разказ за успеха, амбициите, любовта, изпъстрен с много танци. Свежа история за поколението на...

Всички премиери »


СПРАВОЧНИК