15 г. затвор за пребил и блудствал с 80-годишна

stat 11:33  |  10 октомври 2017 | | / Редактор Лилия Чалева /  
18-годишният Страхил Стоилов ще лежи 15 г. в затвор 18-годишният Страхил Стоилов ще лежи 15 г. в затвор
Сн.: БТА

Пловдивският окръжен съд осъди 18-годишния Страхил Симеонов на едно общо най-тежко наказание от 15 години "лишаване от свобода" при първоначален строг режим.
Той е признат за виновен за няколко престъпления, сред които за блудствени действия спрямо М. П./ 80 г./, инвалид, чрез употреба на сила, както и за кражба на пари, автомобил, и грабеж придружен с причиняване на средна телесна повреда спрямо М. П, съобщиха от Съдебната палата.

Подсъдимият получи 8 години затвор за блудството с употреба на сила, 10 години за присвояване и 15 години за грабежа, като съдът наложи общо най-тежкото наказание по трите обвинения - 15 години затвор.

На 16 август в с. Ахматово Страхил Симеонов, който на три пъти е осъждан за грабежи с влязла в сила присъда, извел от дома й 80-годишната жена, като поискал да го закара с лекия и автомобил Мазда до гориста местност, за да помогне на майка му.

Пенсионерката се съгласила и когато стигнали до мястото - в землището на с. Ахматово, на предела между местността Къс дере и Ходжево дере, младежът я пребил и извършил блудствени действия с нея. Отнел й златен ланец с кръст, златен пръстен, мобилния й телефон и я изоставил в безпомощно състояние там. След това потеглил с автомобила й към с. Ахматово, където катастрофирал, а впоследствие и се укрил.

Възрастната жена е прекарала 12 часа на полето в безпомощно състояние, докато стигне до пътя, за да потърси помощ. 

Тя е била с счупени пето, шесто, седмо и осмо ребро вдясно и на девето ребро вляво, които са довели до инвалидност - трайно затрудняване движенията на снагата.

Симеонов е задържан от полицията на 21 август в Пловдив.

Присъдата подлежи на обжалване и протест в 15-дневен срок пред Апелативен съд - Пловдив.Премиери

Гринго

Гринго

Американският бизнесмен Харолд, притежаващ дял във фармацевтична компания, има големи проблеми...

Tomb Raider: Първа мисия

Tomb Raider: Първа мисия

По видеоиграта на Crystal Dynamics / Square Enix от 2013 г. Залозите внезапно стават много...

Всички премиери »


СПРАВОЧНИК