Преместиха пловдивско кметство в отнетия хотел на Ванко 1

stat 10:01  |  11 юли 2017 | | / Редактор Десислава Димитрова /  
Администрацията на района е на нов адрес - на бул. ”Шести септември” Администрацията на района е на нов адрес - на бул. ”Шести септември”
Сн.: Официален сайт

Администрацията на район „Източен“ в Пловдив се прмести на нов адрес - в отнетия хотел на осъдения за склоняване към проституция рапър Ванко 1.
От понеделник гражданите са обслужвани на бул. „Шести септември“ № 274, съобщи районният кмет Николай Чунчуков.

Административните служби са разположени на първите два етажа, като за удобство на гражданите на партерния етаж е разкрит фронт офис. Там се намира и гишето на „Местни данъци и такси“.

В новата сграда достъпът на трудноподвижни лица е максимално улеснен, подчерта Чунчуков. Той допълни, че и телефонната централа е преместена и по този начин се запазват същите номера на службите.

Работното време на кметството е от 8.30 до 17 часа всеки делничен ден.

Повече може да научите от сайта на кметството http://iztochen-plovdiv.bg/, съобщиха от Община Пловдив.

Хотелът беше отнет от Иван Главчев, по-известен като Ванко 1, през 2010 година заедно с други имоти. То беше конфискувано от Комисията за незаконно придобито имущество и обявено на търг за продан. Тогавашният кмет на града Иван Тотев обаче предложи на финансовия министър сградата да не се продава, а да се предостави на общината.

Статуята на Иисус Христос, която бе разположена на покрива, е демонтирана. Общинарите още обмислят какво да правят и с басейна, построен на върха на хотела.


Премиери

Възвишение

Възвишение

По едноименния роман (2011 г.) на българския писател и преводач Милен Русков. От режисьора на...

Синът на Голямата стъпка

Синът на Голямата стъпка

a.k.a. "Bigfoot Junior": Тийнейджърът Адам предприема смело пътешествие, за да разгадае...

Всички премиери »


СПРАВОЧНИК