Акция на КАТ: За 2 ч. наложи глоби за 4000 лв.

stat 17:45  |  16 юни 2017 | | / Редактор Лилия Чалева /  
Полицейската операция за контрол на движението се проведе за времето от 10:00 до 12:00 часа в петък Полицейската операция за контрол на движението се проведе за времето от 10:00 до 12:00 часа в петък
Сн.: БТА

Пътни полицаи наложиха глоби за около 4 000 лева при спецоперация, проведена на пловдивския бул. „Кукленско шосе” и 155-ти километър на АМ Тракия в петък.
Полицейската операция за контрол на движението се проведе за времето от 10:00 до 12:00 часа.  Проверките бяха извършвани от повече от 7 служители и с помощта на техническото оборудване, с което разполагат новите служебни автомобили.

Полицейските служители следяха за спазване на скоростните режими, ползване на обезопасителни системи, употреба на алкохол и наркотични вещества, наличие на валидна задължителна застраховка „Гражданска отговорност” и други изисквания по Закона за движение по пътищата.

Те са проверили общо 42 моторни превозни средства и 49 души,  съобщиха от Областната дирекция на МВР. 

По два са случаите на засечени неправоспособни водачи и такива с неплатени глоби и технически неизправни автомобили. Установено е и моторно превозно средство без регистрационни табели.

Издадени са 7 акта за нарушения по Закона за движение по пътищата и един по Закона за българските лични документи.

С помощта на техническото оборудване в служебните автомобили пътните полицаи са връчили на място електронни фишове на 27 водачи, като общата стойност на глобите е около 4000 лева.

От представителите на криминална и икономическа полиция няма констатирани нередности.

Премиери

Гринго

Гринго

Американският бизнесмен Харолд, притежаващ дял във фармацевтична компания, има големи проблеми...

Tomb Raider: Първа мисия

Tomb Raider: Първа мисия

По видеоиграта на Crystal Dynamics / Square Enix от 2013 г. Залозите внезапно стават много...

Всички премиери »


СПРАВОЧНИК