Вицепрезидентът гостува на научна конференция

stat 13:50  |  20 април 2017 | | / Редактор Димитър Михайлов /  
Вицепрезидентът Илияна Йотова ще удостои с присъствието си конференцията Вицепрезидентът Илияна Йотова ще удостои с присъствието си конференцията
Сн.: БТА

Вицепрезидентът Илияна Йотова е гост на научна конференция в Пловдив на тема „10 години България в Европейския съюз – успехи и предизвикателства".
Форумът се организира от Факултета по икономически и социални науки (ФИСН) на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ със сътрудничеството на Европейски информационен център „Европа директно“ – Пловдив, Център „Образование за демокрация“, Студентски клуб на политолога при ФИСН и Студентски съвет към ПУ.

Сред официалните гости на конференцията са също ръководителят на Представителството на Европейската комисия в София Огнян Златев, зам.-областният управител на Пловдив Владимир Петров, председателят на Общинския съвет в Пловдив Савина Петкова и зам.-кметът на община Пловдив Стефан Стоянов, съобщи Дарик радио.

Разработките на участниците в националния форум са в три водещи направления: „Растеж, инвестиции и работни места“, „Единен пазар“ и „Демократична промяна“.

Сред основните теми са икономическото развитие, образованието, младежките политики, движението на хора, стоки и услуги, европейското енергийно сътрудничество, околната среда, правосъдието, миграцията и човешките права.

Научната конференция започва на 20.04.2017 г.  в Конферентна зала „КОМПАС“ в Ректората на ПУ „Паисий Хилендарски“.


Премиери

Кръгът

Кръгът

По едноименния роман (2013 г.) на американския писател Дейв Егърс. Увлекателен модерен трилър...

Колибата

Колибата

По едноименния християнски роман (2007 г.) на канадския автор Уилям Пол Янг. След отвличането...

Всички премиери »


СПРАВОЧНИК