Вицепрезидентът гостува на научна конференция

stat 13:50  |  20 април 2017 | | / Редактор Димитър Михайлов /  
Вицепрезидентът Илияна Йотова ще удостои с присъствието си конференцията Вицепрезидентът Илияна Йотова ще удостои с присъствието си конференцията
Сн.: БТА

Вицепрезидентът Илияна Йотова е гост на научна конференция в Пловдив на тема „10 години България в Европейския съюз – успехи и предизвикателства".
Форумът се организира от Факултета по икономически и социални науки (ФИСН) на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ със сътрудничеството на Европейски информационен център „Европа директно“ – Пловдив, Център „Образование за демокрация“, Студентски клуб на политолога при ФИСН и Студентски съвет към ПУ.

Сред официалните гости на конференцията са също ръководителят на Представителството на Европейската комисия в София Огнян Златев, зам.-областният управител на Пловдив Владимир Петров, председателят на Общинския съвет в Пловдив Савина Петкова и зам.-кметът на община Пловдив Стефан Стоянов, съобщи Дарик радио.

Разработките на участниците в националния форум са в три водещи направления: „Растеж, инвестиции и работни места“, „Единен пазар“ и „Демократична промяна“.

Сред основните теми са икономическото развитие, образованието, младежките политики, движението на хора, стоки и услуги, европейското енергийно сътрудничество, околната среда, правосъдието, миграцията и човешките права.

Научната конференция започва на 20.04.2017 г.  в Конферентна зала „КОМПАС“ в Ректората на ПУ „Паисий Хилендарски“.Премиери

Tomb Raider: Първа мисия

Tomb Raider: Първа мисия

По видеоиграта на Crystal Dynamics / Square Enix от 2013 г. Залозите внезапно стават много...

Гринго

Гринго

Американският бизнесмен Харолд, притежаващ дял във фармацевтична компания, има големи проблеми...

Всички премиери »


СПРАВОЧНИК