Електронен прием за първолаците в Пловдив

stat 11:24  |  20 април 2017 | | / Редактор Димитър Михайлов /  
На адрес priem.plovdiv.bg родителите ще могат да се регистрират и да подават заявления за участие На адрес priem.plovdiv.bg родителите ще могат да се регистрират и да подават заявления за участие
Сн.: Bulphoto

Подаването на документи за прием в първи клас в общинските училища на град Пловдив започва от 2 май, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.
От тази година в общината се въвежда централизиран електронен прием на първокласниците и в момента протичат тестови проверки на електронната система, а веднага след това и обучение на училищните екипи, които ще осъществяват работата със системата.

Ще бъде въведена подробна информация за всяко училище и свободните места за първо класиране, уточняват от общинската администрация.

От 2 май 2017 година на адрес priem.plovdiv.bg родителите ще могат да се регистрират и да подават заявления за участие в първото класиране, като моментът на подаване на заявлението няма да има никаква тежест при класиранията.

За първото класиране, което е на 2 юни, родителите следва да подадат заявления онлайн до 31 май 2017 г., а ако нямат достъп до интернет могат да направят това на хартиен носител по образец до 30-ти май в училището, което им е първо желание.

Предвидени са второ (на 20 юни) и трето (на 4 юли) класиране.Премиери

Привличане

Привличане

Разказ за успеха, амбициите, любовта, изпъстрен с много танци. Свежа история за поколението на...

Принцесата на покера

Принцесата на покера

По мемоарите "Molly's Game: From Hollywood's Elite to Wall Street's Billionaire Boys Club, My...

Всички премиери »


СПРАВОЧНИК