Пловдивските командоси търсят попълнения

stat 11:07  |  16 февруари 2017 | | / Редактор Димитър Михайлов /  
Издържалите успешно изпитите в Специалните сили ще преминат военна подготовка Издържалите успешно изпитите в Специалните сили ще преминат военна подготовка
Сн.: V+O Communication

68-ма бригада Специални сили в Пловдив обяви прием на военнослужещи, съобщи за БТА командирът й бригаден генерал Явор Матеев.
Кандидатите трябва да имат завършено средно или висше образование в страната или в чужбина.

Те могат да подадат документи до края на март до командира на бригадата чрез структурите на Централното военно окръжие, където са обявени свободните места.

Конкурсът ще се проведе през юни и включва изпит по физическа подготовка, изпит-тест за обща култура и събеседване и ще бъде предшестван от необходимите медицински прегледи.

Издържалите успешно изпитите и приети на военна служба, в зависимост от заеманите длъжности, предстои да преминат специална подготовка, коментира бр.ген. Матеев.

Задачите са свързани с изпълнение на парашутни скокове, високопланинска и алпийска подготовка, да стрелят с различни видове стрелково оръжие и друга специализирана подготовка.

Основните задачи на Силите за Специални операции на България са защита целостта и независимостта на Родината и противодействие на съвременните рискове и заплахи.Премиери

Tomb Raider: Първа мисия

Tomb Raider: Първа мисия

По видеоиграта на Crystal Dynamics / Square Enix от 2013 г. Залозите внезапно стават много...

Гринго

Гринго

Американският бизнесмен Харолд, притежаващ дял във фармацевтична компания, има големи проблеми...

Всички премиери »


СПРАВОЧНИК