Любовни съобщения вместо sms-и за паркиране

stat 09:35  |  30 ноември 2012 | | / Редактор Надежда Христова /  
Граждани редовно изпращат подобни SMS-и, най-често през нощта Граждани редовно изпращат подобни SMS-и, най-често през нощта
Сн.: EPA/БГНЕС

Любовно съобщение, вместо sms за паркиране, е получено на номер 1332, на който пловдивчани обичайно изпращат текстови съобщения за синя зона, съобщи Дарик радио.
Любопитната случка е станала преди няколко дни разказа Илиян Атанасов от ОП”Паркиране и репатриране”. Той не пожела да разкрие точното съдържание на съобщението, но подчерта, че граждани редовно изпращат подобни SMS-и, най-често през нощта.

Продължават и грешките с неправилното изписване на номерата на колите, обясни той. Има хора, които дават само цифрите от номера на колата без буквите или само част от тях. Въпреки това преди дни беше поставен рекорд за най-много текстови съобщения за един ден – 800.

Обикновено получаваме между 600 и 700 съобщения за паркиране, обясни Атанасов. Системата за sms-паркиране в Пловдив заработи заработи официално от 3-ти септември.Всеки може да се възползва от новата услуга на номер 1332 срещу 1.20 лв. 85% от сумата влиза в общинската хазна, а останалите пари са за мобилните оператори.


Премиери

Добрият динозавър

Добрият динозавър

Ами ако астероидът, променил завинаги живота на Земята, ни беше подминал и гигантските динозаври...

Почти нормален

Почти нормален

Ейб Лукас (Хоакин Финикс) е професор по философия, чиято воля за живот се събужда след като...

Всички премиери »

СПРАВОЧНИК