Тя се утвърди като най-престижното изложение на бранша в Югоизточна Европа и активно участва в създаването на новите традиции на българското вино.

Нейното 23-то издание ще се проведе от 4 до 8 март 2015 година в Межуданароден панаир Пловдив, палата 11.

Вижте снимки >>>

По време на Винария 2015 в палата 11 в специално обособената "Гурме зона" кулинарни специалитети за посетителите ще приготвя шеф Анастас Георгиев.

Продуктите, с които ще работи шеф Георгиев, са на www.vivenda.bg и ще бъдат приготвени по специална технология в Big Green Egg.

На специален демонстрационен щанд гостите ще могат да разберет какво е това Big Green Egg и какво може да се приготвя с него.

Гурманите ще могат да опитат - свински котлет (rack), поднесен с ризото със сушени кайсии, бейби царевички и сос с индийско орехче, говежди „Денвър стек Black Angus”, гарниран със задушен фасул/аспержи, картофени ньоки и сос с манатарки и мащерка, карпачо от говеждо “Black Angus”, гаррнирано с рукола, пармезан и каперси, ескалопи от патешки дроб, поднесени с печен ананас и конфитирани смокини, Чураско “Black Angus”, с гарнитура от сотирани картофи, хрупкав айсберг и BBQ сос.

Специално за посетителите и гостите на Винария 2015 в палата 11 ще бъде изградена и търговска част със съдействието на Vestibule Wine Ambasador, където продажбите на вино и алкохолни продукти ще бъдат на "Цени на производител".