21-годишният Милен Паунчев твърди, че е станал жертва на престъпна схема и е останал без имотите си, които можеха да му осигурят живот до старини.

Днес младежът няма нищо и се прехранва от благодеянията на приятели.

В началото на 2013 г. Милен е обикновено момче от Пловдив, студент в София. През март умира баща му, а 20 дни по-късно и майка му. Като на филм се оказва наследник на 100 декара в "Остромила" – квартала, който през последните 7-8 години е доста атрактивен за строителните предприемачи. Скъпите земи на Милен са наследство от първия съпруг на майка му.

Младежът смята, че се равняват на 8 милиона лева по пазарни цени. Свързва се с двама бизнесмени от Пловдив, на които започва да продава имотите. Така започва луксозният му живот.

Има три луксозни автомобила, движи се с охрана, живее в къща с италиански дизайн. Пилее пари в нощните клубове под тепетата и в Слънчев бряг. Спонсорира отбора по борба Локомотив.

Половин година след това обаче Милен остава без пукнат лев, а само луксозни спомени.

100-те декара е прехвърлил на своите благодетели. Твърди пред Нова телевизия, че това са братовчедите Антон Арабаджиев и Александър Арабаджиев и че не са му платили всички пари, които можели да го направят милионер.

Според адвоката на двамата братовчеди обаче те имат документи, които доказват че е подписал всички сделки и е бил в пълно съзнание, като на някои е изписал собственоръчно и трите си имена.

Сега предстои съдебно дело, в което претенциите на двете страни ще се разгледат.

Милен иска да си върне имотите, бизнесмените – да приберат и къщата му, ремонтирана за 150 000 лв. след смъртта на родителите му от продажбите на земи.

Предстои съдебно дело и до няколко дни къщата ще бъде запорирана до приключването му. Продал я на свой познат, за да я спаси. 

Отделно прокуратурата се занимава с жалбата му за измама.