Срещу Явор Геров е повдигнато обвинение за причиняване на тежка телесна повреда и го заплашват до 10 г. затвор. Явор се познавал от квартала с пострадалия Димитър Рангелов (29). Двамата случайно се озовали в едно и също заведени в ЖР "Тракия". Димитър празнувал рожден на своя позната и с компанията си останал до сутринта в "Де Ниро". През това време изпил около 5 бири. Отишъл до тоалетната и там се сблъскал с Геров.

Двамата си разменили обидни реплики. Явор попитал Димитър: Ти знаеш ли кой съм аз? Другият му отговорил: Бягай оттук, че ще ти кажа кой си! Тогава Явор казал: Хайде да излезем отвън и да направим ек-ек. Двамата младежи се впуснали в ръкопашен бой. Рангелов съборил Геров на земята и паднал заедно с него. В това време друг младеж от компанията ритнал Димитър. В момента, в който той се обърнал към него да отговори на удара, Явор го захапал със страшна сила по носа. В този момент той отхапал парче от външния нос и част от хрущяла на противника си.

От адреналина Димитър не усетил нищо в първия миг, наоколо се събрали хора, разделили ги и Рангелов се качил в такси да си ходи. По пътя обаче забелязал, че кърви силно, и като се пипнал, разбрал, че парче от носа му липсва. Накарал таксиджията да обърне, обадил се и на брат си да дойде спешно. Върнали се в заведението и в суматохата непознат човек издирил парчето кървяща плът и го сложил в чаша с лед. В това време на мястото пристигнала и линейка. Медиците транспортирали младежа до болница, като през цялото време той крепял чашата с парчето от липсващия нос. Направена му е операция и носът му е зашит, но е обезобразен за цял живот.

Явор е осъждан няколко пъти за хулиганство и за кражба. Той обаче не е открит на адреса, който е посочил. Баба му твърди, че не знае къде е. Пострадалият Димитър смята да предяви граждански иск към хулигана, за да компенсира поне частично преживяната травма.